Serra de Tramuntana

Declarada Patrimoni Mundial per la Unesco a la categoría de Paisatge Cultural, és un racó de la naturalesa balear a on trobar paratges únics al món, essencials per comprendre l’illa. L’activitat vitivinícola en aquesta zona possiblement es va iniciar amb l’assentament romà, a on els primers ceps varen desembarcar al sigle XV o XVI procedents d’Itàlia

El Migjorn

Sur de l’illa a on enamorar-mos de la seva zona de costa amb les platges i cales més exclusives d’arena blanca i aigües turqueses.

La Serra de Llevant

Paratge natural a on trobam cultius extensius d’olivera, Ametller, figueres i garrofers. Una zona a on les vinyes creixen pràcticament a nivell de la mar en un paisatge mediterrani, amb el benefici de les brises marines.

El Pla

Una de les zones de major tradició vitícola, ja des de l’època romana. A ella podem trobar cellers amb els seus objectes antics relacionats amb la vida del camp i la elaboració de vi.

El Raiguer

Zona de precioses vinyes i bucòlics paratges. Descobreix els seus claustres ocults, cases senyorials, Molins antics àrabs i pobles fora dels camins amb les seves posades tradicionals en antigües bodegues de varis segles, qualcuna convertida en restaurant.

Palma

La capital de l’illa destaca per la seva arquitectura i fusió de cultures, la Seu del gòtic del segle XIII, la fortalesa d’estil àrab convertida en residència reial i el Castell d’origen medieval.